Co-development

DE KUNST
VAN TECHNIEK

Naast creatieve projecten is KITT Engineering actief als co-developer voor de industrie. Hierbij leggen we onze eigen expertise naast de expertise van de klant om gezamenlijk een beter product of dienst te ontwikkelen. Het leuke is dat er kruisbestuiving plaatsvindt tussen de creatieve projecten en de meer toepassingsgerichte contractresearch. De “kunsten” creëren problemen/vraagstukken die je normaliter op basis van “good engineering practice” zou vermijden. Door hier oplossingen voor te vinden, worden grenzen verlegd en vindingen gedaan.

De ambitie van KITT Engineering

Er ontstaat een gat van een mogelijk idee tot een bruikbaar product. Dit gat verkleinen wij door innoverend en “out of the box” te denken met een werkmethode: het schijnbaar onmogelijke mogelijk maken, door bestaande technologie en nieuwe ontwikkelingen samen te voegen en ze net wat anders toe te passen.

 

LED techniek op drukbezochte locaties

LED techniek wordt steeds vaker gebruikt op drukbezochte openbare plekken in de stad. Naast billboards langs de snelweg zie je tegenwoordig vaak LED techniek op drukbezochte locaties zoals op winkelpleinen en in drukke straten. Maar wat zijn nu de voordelen van interactieve LED schermen in de stad?

Bekijk project   
 

De nanotechnologie van lab-on-a-chip maakt het laboratorium zo klein als een pilletje!

Nanosense: KITT Engineering werkt vanuit Devlab mee aan een project van Nanosense, de Universiteit van Wageningen aan een alternatieve meetmethode, namelijk adem-analyse.

Bekijk project   
 

City LightPoppers: spuiten met licht en meer!

City Light Poppers: schrijven met licht is leuk, spuiten met licht nog leuker! Op vrijdag 29 maart heeft het publiek op het Stratumseind in Eindhoven voor het eerst, op een zeer leuke manier, invloed uitgeoefend op hun omgeving door met licht te spuiten, te verven en te smijten!

Bekijk project   

IT’S ALL
ABOUT THE
QUESTION