Cyclomedia al 30 jaar toonaangevend in beeld!

30 juni 2016  -  Co-development

Naast de creatieve projecten is KITT actief als co-developer voor de industrie.Cyclo1 Het leuke is dat er kruisbestuiving plaatsvindt tussen de creatieve projecten en de meer toepassingsgerichte contractresearch. Dankzij unieke co-deveolpment, ontwikkelden KITT Engineering samen met en voor CycloMedia door de jaren heen, diverse camera- en verwerkingstechnieken om dagelijks grote gebieden fotografisch en geometrisch correct vast te leggen en in een database op te slaan. Deze database is via het internet overal, op ieder moment en met elk apparaat toegankelijk voor professionele gebruikers.

Het beeldmateriaal van CycloMedia is een waardevolle en gebruiksvriendelijke visuele informatiebron welke een productieve meerwaarde creëert in vele werkprocessen. De beschikbare technologie en een groot partnernetwerk stellen CycloMedia in staat in Europa en Amerika snel en kostenefficiënt markt- en klantspecifieke oplossingen aan te bieden.

0b30b773822a

De dienstverlening van CycloMedia bestrijkt de volledige keten. Van complete beeldverzorging tot en met geautomatiseerde gegevensverwerking, en van cloudgebaseerde hosting van opnames (voorzien van georeferenties) tot en met het ontwikkelen van geavanceerde tools voor het creëren en verspreiden van applicaties die gebruikmaken van de verzamelde gegevens.

  • DCR7_vehicle small
    • Flexibel montagesysteem voor opstelling op diverse platformen
    • Gepatenteerd

    Opnamen

    De opnamen zijn kwalitatief uitstekend en geschikt voor alle mogelijke bewerkingen en vormen van beheer (twee- en driedimensionaal). De technologie is bij uitstek geschikt voor het systematisch en op grote schaal maken van beeldopnamen.

  • Kijk voor meer informatie op de website van Cyclomedia

IT’S ALL
ABOUT THE
QUESTION