Het gadget-idee van KITT

28 juni 2024  -  Co-development

BEKIJK ALLE SDG'S

Het gadget-idee van KITT op de World of Industry, Technology & Science beurs 2024

Ook dit jaar is KITT Engineering weer actief betrokken bij de organisatie van de WoTS (World of Industry, Technology & Science). De beurs wordt ook dit jaar weer gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Van 24 tot en met 27 september komen experts, enthousiastelingen en exposanten samen om de nieuwste technologieën met elkaar te delen en ervaren. Wij als KITT Engineering bekleden deze editie een extra speciale rol, omdat de door ons aangedragen gadget unaniem is verkozen als de verzamelgadget van dit jaar.

 

Het gadget van de WoTS beurs

De WoTS beurs is de grootste industriële vakbeurs van de Benelux, georganiseerd door de FHI. Elk jaar kunnen geïnteresseerde bezoekers van de WoTS een gadget ophalen op de beurs. De losse onderdelen van het gadget zijn bij verschillende stands op de beurs te verkrijgen. Voor veel bezoekers is het gadget van de WoTS dé reden om naar de WoTS te komen. Daarom ligt de lat voor een nieuw gadget ook dit jaar weer hoog. Dit jaar kozen de exposanten dus unaniem voor het idee van KITT Engineering, een milieumonitor.

 

Wat doet het gadget-idee van KITT?

De milieumonitor meet parameters zoals temperatuur, vochtigheid, geluid, PM2.5 en VOC’s (Vluchtige Organische Stoffen) en kan zowel binnen als buiten meten. Nadat het gadget is opgehaald, kunnen de bezoekers thuis aan de slag om het in elkaar te zetten. Als de monitor werkt en is opgehangen stuurt deze gegevens naar een openbaar online platform. Dit platform geeft een goed beeld van de luchtkwaliteit in de omgeving en de rest van de Benelux. In totaal kunnen 1.500 bezoekers van de World of Electronics de ‘milieumonitor’ ophalen.

 

Het gadget-idee van KITT is dit jaar het verzamelgadget op de WoTS

IT’S ALL
ABOUT THE
QUESTION