LED Technology

DE KUNST
VAN TECHNIEK

KITT Engineering kijkt net even anders tegen een LED scherm aan. Wij luisteren naar de klant, waardoor het design van het LED scherm voldoet aan alle eisen en verwachtingen van de klant. Of het nu een standaard ontwerp is of iets speciaals, KITT Engineering zet een product neer wat voldoet. Om dat te kunnen bereiken, ontwikkelen we al jaren mee in de LED techniek samen met onze leveranciers.

De ambitie van KITT Engineering

Een product neerzetten wat niet alleen aan de verwachtingen van de klant voldoet, maar ook aan de hoge eisen die aan deze omgevingen gesteld worden.

 

Robotbeeld Metropolis in Enschede krijgt vast plek op Stationsplein

Bij de opening van Gogbot wordt opnieuw een imposant element toegevoegd aan het Stationsplein in Enschede. Metropolis, het 5,5 meter hoge beeld van de Enschedese kunstenaar Jelle de Graaf wordt op een enorme sokkel van led gehesen. De installatie blijft minimaal drie jaar staan.

Bekijk project   
 

Interactief Kunstwerk David Claerbout opgeleverd aan Metro Amsterdam

KITT Engineering heeft afgelopen zomer, in opdracht van de Gemeente Amsterdam Metro en Tram, een 56m2 10mm LEDscherm "Kunstwerk" geplaatst, voor de Kathedraal van de nieuwe metrolijn Noord/Zuid, onder het monumentale Centraal Station van Amsterdam. Op alle stations van de Noord/Zuidlijn komen grote kunstwerken.

Bekijk project   
 

Veel nieuwe LED schermen geïnstalleerd door KITT Engineering Projects

Op diverse locaties in het land zijn de mensen van KITT Engineering Projects de afgelopen maanden zeer druk geweest met het plaatsen van verschillende formaat LED schermen voor Ngage Media. Het busplein in Eindhoven kreeg een nieuwe EyeCatcher. Het busplein in Eindhoven kreeg een nieuwe EyeCatcher. Op het busplein trekt nu een gigantisch digitaal 10 mm LED scherm de aandacht. Het scherm van 52 m2 is opgebouwd uit hoogwaardige LED's.

Bekijk project   

IT’S ALL
ABOUT THE
QUESTION