LED Technology

DE KUNST
VAN TECHNIEK

KITT Engineering kijkt net even anders tegen een LED scherm aan. Wij luisteren naar de klant, waardoor het design van het LED scherm voldoet aan alle eisen en verwachtingen van de klant. Of het nu een standaard ontwerp is of iets speciaals, KITT Engineering zet een product neer wat voldoet. Om dat te kunnen bereiken, ontwikkelen we al jaren mee in de LED techniek samen met onze leveranciers.

De ambitie van KITT Engineering

Een product neerzetten wat niet alleen aan de verwachtingen van de klant voldoet, maar ook aan de hoge eisen die aan deze omgevingen gesteld worden.

 

LED techniek op drukbezochte locaties

LED techniek wordt steeds vaker gebruikt op drukbezochte openbare plekken in de stad. Naast billboards langs de snelweg zie je tegenwoordig vaak LED techniek op drukbezochte locaties zoals op winkelpleinen en in drukke straten. Maar wat zijn nu de voordelen van interactieve LED schermen in de stad?

Bekijk project   
 

Fascinerende LED uitingen voor snelwegreclame

KITT Engineering houdt zich niet alleen bezig met indoor LED uitingen. Ook onze outdoor oplossingen worden graag gebruikt door verschillende adverteerders en mediabedrijven. Zo plaatsen wij ook LED uitingen voor snelwegreclame op de welbekende reclamemasten.

Bekijk project   
 

Briljante beeldkwaliteit in Brabant – Een flitsend interactief LED scherm in Roosendaal

KITT Engineering heeft het hart van Winkelcentrum Roselaar in november 2023 verfraaid met een prachtig LED scherm. Wij slaan de brug tussen creatieve concepten en hun concrete implementatie. Niet alleen advertenties, maar ook kunstprojecten krijgen dankzij onze interactieve schermen het digitale podium dat ze verdienen.

Bekijk project   

IT’S ALL
ABOUT THE
QUESTION