Missie

MISSIE VANUIT PASSIE

KITT staat voor Kreatieve IT Toepassingen en dat is een vlag die de lading wel dekt. KITT Engineering probeert een brug te slaan tussen creatieve ideeën en de uiteindelijke toepassing. De daarvoor benodigde elektronica en software worden door KITT zelf ontwikkeld. Belangrijk en inspirerend zijn de projecten op het raakvlak van Kunst en Techniek. Hieronder valt ook elektronica in de openbare ruimte met alle eisen wat betreft robuustheid en klimaat. Kortom, onze visie is de beleving, boodschap, dienst of product versterken door technologie te combineren met de inspiratie van beeldende kunstenaars, expertise en de verwachting van de klant.

“The Tech behind
daily Life: we are”

De visie van de oprichter
Andries Lohmeijer

Andries Lohmeijer heeft zijn draai helemaal gevonden in het aansturen van processen tussen de creatieve ideeën van de kunstenaar en de mogelijkheden binnen zijn eigen inspirerende ingenieursbureau. KITT Engineering zoekt voor elk technisch probleem een oplossing. Het moet een vreugde zijn voor kunstenaars en wetenschappers met buitenissige problemen, om op het bureau van Andries te belanden. Hier wacht een luisterend oor en een geweldig vakkundige staf om samen oplossingen te vinden voor bijna onmogelijke zaken. Dankzij het brede spectrum van technologieën zoals sensoren, interfacing, hardware- en software ontwikkeling, slaat KITT Engineering een brug tussen het creatieve idee en de realisatie daarvan. In de afgelopen jaren zijn vele projecten op dit terrein met succes afgerond en heeft KITT Engineering op dit snijvlak echt een uitstekende reputatie opgebouwd.

KREATIEVE
IT TOEPASSINGEN

Samen met een team van experts en Andries Lohmeijer, Fred Koks en Suus Vente worden uw creatieve ideeën omgezet in mogelijkheden.

Daag mij technologisch uit en ik ben in mijn element.

Andries Lohmeijer

Technisch & Creatief Directeur

Geen opdracht is te klein of te groot.

Fred Koks

Algemeen Directeur & Project Manager

Zaken moeten goed geregeld zijn.

Suus Vente

Office Manager

IT’S ALL
ABOUT THE
QUESTION