Veel nieuwe LED schermen geïnstalleerd door KITT Engineering Projects

LED Technology

BEKIJK ALLE SDG'S

Opdrachtgever

OCEAN

Omvang

n.v.t.

Plaats

Heerhugowaard

Jaar van oplevering

2018

Op diverse locaties in het land zijn de mensen van KITT Engineering Projects de afgelopen maanden zeer druk geweest met het plaatsen van verschillende formaat LED schermen voor Ngage Media. Het busplein in Eindhoven kreeg een nieuwe EyeCatcher. Op het busplein trekt nu een gigantisch digitaal 10 mm LED scherm de aandacht. Het scherm van 52 m2 is opgebouwd uit hoogwaardige LED’s.

Dankzij de hoogte, de grootte en de scherpte van het scherm, is deze te bewonderen vanaf het gehele busplein. Kortom, onmogelijk te missen. Daarnaast werd er onder andere in Veenendaal, een Indoor scherm met 3 mm Black LED technologie geïnstalleerd. Ook werd er, met dezelfde pixel pitch, een Indoor scherm geïnstalleerd in het ALEXANDRIUM Shopping Center in Rotterdam. Het winkelcentrum telt 140 premium retail winkels en trekt wekelijks meer dan 150.000 bezoekers. Het digitale scherm biedt een uitgelezen kans om shoppers vlak voor het aankoopmoment te bereiken.

Ngage Media is de afgelopen tijd hard bezig geweest met het upgraden van haar bestaande netwerk. Na het Leidseplein in Amsterdam, heeft KITT Engineering Projects ook het 35 m2 LED scherm aan het Westblaak Kruispunt in Rotterdam vervangen voor een gloednieuw scherm. Deze schermen zijn ge-upgrade naar een 6 mm Outdoor variant waardoor de resoluties van beide schermen met sprongen omhoog zijn gegaan en dat is te zien! Daarnaast werd het Indoor Led scherm van Helmond ge-upgrade naar een 6 mm Indoor variant.

Het KITT Engineering Projects team heeft het scherm van Hoog Catherijne, genaamd “The Grand”, verplaatst naar een nieuwe plek. Dit scherm zal gedurende de voortdurende verbouwingen steeds mee verplaatsen worden naar nieuwe locaties. Ook Hilversum kende een uitbreiding van haar multifunctionele netwerk van LED schermen, met een nieuw 8 mm outdoor scherm op Hilversum Groest. Tot slot heeft KITT Engineering een 32 m2 groot Indoor LED scherm opgeleverd in Diemen. Onderstaande timelapse film geeft een goede indruk van de diverse werkzaamheden, welke allemaal parallel aan de openingstijden van het winkelcentrum uitgevoerd zijn. Het ophangen en operationeel maken, gebeurt in de nachtelijke uren. Voor Ngage Media is er door KITT Engineering een prachtig nieuw Intuïtief Interactief platform gecreëerd, waardoor alle schermen de interactie kunnen aangaan met het winkelende publiek.

Al met al heeft KITT Engineering Projects de afgelopen zes jaar een goede reputatie opgebouwd met haar LED technologie voor de openbare ruimte. Er zijn meer dan 50 projecten met LED schermen opgeleverd aan diverse klanten en er is een uitgebreid sensor diagnostics platform met bijbehorende App ontwikkeld, met de hoogste standaarden. Wilt u meer weten, over onze LED technologieën en andere innovatieve elektronica oplossingen, neem dan gerust contact met ons op.

IT’S ALL
ABOUT THE
QUESTION