Sander Brilman wint eerste prijs Skills Heroes 2024

3 april 2024  -  Co-development

BEKIJK ALLE SDG'S

Sander Brilman wint eerste prijs Skills Heroes 2024

Onze ‘eigen’ Sander Brilman heeft in 2024 de eerste prijs weten te bemachtigen in de jaarlijks gehouden Skills Heroes. Skills Heroes zijn vakwedstrijden die speciaal zijn ontworpen voor studenten in het middelbaar beroepsonderwijs (mbo). Met bijna 50 diverse wedstrijdcategorieën krijgen mbo-studenten de kans om hun vaardigheden te tonen. Het evenement bestaat uit drie hoofdfasen: de voorronde op school, de kwalificatiewedstrijd en ten slotte de nationale finale, die plaatsvindt tijdens het evenement Skills – The Finals.

Sander heeft meegedaan met Skills Heroes in het vakgebied Software Developer. Als stagiair heeft hij bij KITT Engineering meermaals laten zien dat hij een groot talent is in dit vakgebied, wat nu dus ook is beloond met een mooie prijs. Om de finale van Skills Heroes te behalen, moeten er aardig wat rondes worden ‘overleefd’. Nadat Sander de voorrondes en kwalificatiewedstrijden doorkwam, was het op 21 en 22 maart 2024 tijd voor de finale. In deze finale wordt er gestreden om de titel ‘beste vakman/vakvrouw’ in het vakgebied van je opleiding. Op twee finaledagen worden verschillende opdrachten uitgevoerd en beoordeeld door een onafhankelijke jury.

Wij zijn ontzettend trots op Sander en de knappe prestatie die hij heeft geleverd. Met deze erkenning heeft hij bewezen dat de combinatie van passie, talent en motivatie tot mooie dingen kan leiden.

IT’S ALL
ABOUT THE
QUESTION