Service & Beheer

SERVICE &
BEHEER

KITT Engineering beschikt over een professioneel serviceteam die, wanneer het nodig is, uw installatie storingsvrij houdt en alle nodige onderhoudswerkzaamheden uitvoert. Op deze manier ontlasten we U als klant totaal en blijft uw installatie altijd werken.

SUPPORT

Aangezien KITT Engineering zijn eigen R&D-afdeling heeft, kunnen we al onze producten ook in eigen huis repareren. Hierdoor zijn wij er zeker van dat de kwaliteit altijd gewaarborgd is.

Algemeen telefoonnummer:
Tel: +31 (0)53 4315700

Storing melden 24/7:

24/7 MONITORING

Dankzij ons 24/7 monitoringssysteem weten we altijd de status van al onze systemen en installaties in het veld. Dit systeem is direct gekoppeld aan onze specialisten en serviceteam. Mocht er een calamiteit optreden dan wordt daar direct actie op ondernomen en wordt U op de hoogte gebracht van het probleem en de oplossing.

KLANTEN
PORTAAL

Dankzij ons klantenportaal heeft U inzicht in uw eigen installatie. Hier wordt op een overzichtelijke manier weergegeven wat de status is. Mochten er storingen optreden of is er een onderhoud gepland dan vindt U dit terug in uw Dashboard. Zo blijft U 24/7 op de hoogte van de status uw installatie.

Inloggen

IT’S ALL
ABOUT THE
QUESTION